dinsdag, 03 maart 2015

Heb mijn wimpers voor het eerst laten doen en ben er super tevreden mee! Het staat heel natuurlijk en netjes. Hoef geen mascara meer op. Het was een super goede en gezellige ervaring.

Rapporteren

- Sarah

maandag, 02 maart 2015

Ik heb vandaag voor het eerst wimper extensions laten zetten bij Alwart. Het was echt ontzettend gezellig bij haar. Ze werkt snel, precies, en hygiënisch en het resultaat mag er zijn: ik heb voor het eerst in mijn leven mooie lange krullende wimpers! Dankjewel Alwart!

Rapporteren

- Meredith

maandag, 02 maart 2015

Vorige week m'n wimpers laten doen en ben er super tevreden mee, de beste tot nu toe. Ook super makkelijk te bereiken en voor de kwaliteit die ze levert is ze super snel klaar! En ook is het gezellig haha.

Rapporteren

- Kimberly

zondag, 01 maart 2015

Het was voor mij de eerste keer dat ik extensions liet zetten. Alwart heeft me goed geholpen door uitleg te geven. Omdat het mijn eerste keer was wilde ik niet te heftig beginnen en een natuurlijke uitstraling en dat heeft ze perfect gedaan! Ik ben er heel blij mee en kom zeker terug.

Rapporteren

- Dominique

woensdag, 18 februari 2015

Alwart is gedreven, nauwkeurig en ze weet wat ze doet! Ik heb bewondering voor haar motivatie en manier van aanpak. Haar flexibiliteit en deskundigheid zorgen ervoor dat het vertrouwd voelt en dat mag ook blijken met het resultaat. Thanks Alwart!

Rapporteren

- Talyah

zaterdag, 07 februari 2015

Ben vandaag voor het eerst geholpen door Alwart (overigens ook mijn eerste keer met wimperextensions) en ik ben er super blij mee! Naast het feit dat ze het fantastisch heeft gedaan...MAAR ECHT!...was het ook heel gezellig. Alwart zorgt dat je je op je gemak voelt, en is erg gastvrij. Was helemaal vergeten dat dit mijn eerste keer was! Als je nog naar een goeie wimper styliste zoekt....look no further!

Rapporteren

- Merle

woensdag, 24 december 2014

Al een tijd wilde ik wimperextensions proberen maar ik was altijd bang dat het slecht was voor mijn wimpers na alle horror verhalen op internet. Nu ik op ski vakantie ging leek het me toch een mooi moment om het zelf eens uit te testen. Alwart gaf me heel deskundig alle informatie die je wilt weten als je voor het eerst wimper extensions neemt. Ze helpt je goed bij het kiezen van wat een mooie lengte is bij jou wimpers. Dan twee uurtjes met je ogen dicht. Maar met Alwarts gezellige geklets is dat zeker geen straf! En daarna een fantastisch resultaat. Ik was verbaasd dat het zo mooi werd! Alwart is heel perfectionistisch en zorgt echt dat elk haartje perfect zit. Het voelt ook zoveel fijner dan mascara, ik wil nu al niet meer anders!! Na deze ervaring ben ik er van overtuigd dat als je dit door een professional laat doen het niet slecht is voor je eigen wimpers, samen met alwarts gezelligheid weet ik zeker dat dit de beste plek is om je wimpers te laten doen!

Rapporteren

- Fleur Klippel

woensdag, 08 oktober 2014

Helemaal happy met mijn wimperextentions gedaan door i love wimpers, nu hoef ik niet met mijn optredens te stuntelen met nepwimpers, deze wimpers voelen als mijn eigen en ik kan zo opstaan ff borstelen en klaar is kees. Voelt amazing thnx Alwart.
xx JMe Faith

Rapporteren

- J*Me Faith

woensdag, 02 april 2014

Je gezicht is natuurlijk jouw visitekaartje en dat moet er goed en verzorgd uit zien. Daar draagt Alwart aan bij! Haar perfectionisme, nauwkeurigheid en gastvrijheid zorgen er voor dat ik geen mascara hoef te gebruiken en niet hoef om te kijken naar mijn wimpers! Top locatie, top vrouw, top service!

Rapporteren

- Beheshta

zaterdag, 01 maart 2014

Alwart doet nu al een tijdje mijn wimpers en daar ben ik heel erg blij mee! Ze denkt altijd mee (of het bijv mooier is om een dikkere of langere wimper te gebruiken) en ze is ook erg gastvrij! Ze is een perfectionist en dat is met dit werk voor mij zeker een must, ze zal me nooit de deur uit laten gaan voordat mijn wimpers er tiptop in orde uitzien! Wat voor mij een super pluspunt is, is de locatie, in het centrum van Amsterdam met een tramhalte bijna voor de deur!

Rapporteren

- Karin