zondag, 12 juli 2015

Het juiste adres voor prachtige wimpers die kwalitatief goed zijn en mooi worden geplaatst. Aanrader dus!!

Rapporteren

- mimi

dinsdag, 16 juni 2015

Ik ben ontzettend tevreden met mijn wimpers en blijf daardoor terugkomen bij Alwart. Ik ben inmiddels een vaste klant van Alwart en kom elke 3 weken mijn wimpers opvullen voor het beste resultaat. Ze doet het erg secuur en neemt de tijd voor je. Het ziet er altijd prachtig en natuurlijk uit! Ik raad iedereen aan om bij Alwart je wimpers te doen!

Rapporteren

- Manon

maandag, 15 juni 2015

Ik ben op zoveel plekken geweest maar pas bij jou was ik helemaal tevreden! Je verricht top werk en ik blijf zeker komen!

Rapporteren

- Soumaya

vrijdag, 29 mei 2015

Ben zoo happy met mijn volle, lange wimpers.. Thanks Alwart, ik ga morgen echt shinen op die bruiloft! Supermooi gezet, natuurlijke look en sensuele krul.. I love it! Ik kan het iedere vrouw aanraden, toen ik in de spiegel keek sprongen mijn ogen er echt uit, het zag er zo natuurlijk uit, ik blijf maar naar mijn ogen kijken.. Supermooi resultaat.. Je hebt er een vaste klant bij! Xx Sabiha

Rapporteren

- Sabiha

vrijdag, 29 mei 2015

Erg tevreden! Gisteren mijn wimperextensions laten zetten en de dag ervoor een afspraak gemaakt. Vond het superfijn dat ik zo snel terecht kon. Heb ook goede tips meegekregen em het resultaat is echt heel mooi. Kom hier graag terug!

Rapporteren

- naomi

woensdag, 22 april 2015

Wat een service en kwaliteit, ben super blij! Zij geeft je een prettig gevoel en blijft doorgaan tot het perfect is, hoe lang het ook duurt.

Rapporteren

- Anna Martinez

vrijdag, 03 april 2015

Super blij met het resultaat waar Alwart telkens weer voor zorgt. Haar professionaliteit en zorgvuldigheid zorgen ervoor dat ik telkens weer bij haar terug blijf komen. Echt een aanrader!!

Rapporteren

- Thanja

woensdag, 18 maart 2015

Ik ben een perfectionist en ben nooit echt tevreden als ik iets door anderen laat doen, maar bij Alwart ben ik dat altijd. Zij is zelf enorm perfectionistisch en ze laat je ook echt niet weggaan voordat zij het zelf ook perfect vindt. Ze neemt de tijd voor je en werkt heel secuur en het resultaat is zo mooi! Als je nog twijfelt of slechte ervaringen hebt met wimper extensions, raad ik je zeker aan om naar Alwart te gaan. Ik zelf laat door niemand anders meer mijn wimpers doen.

Rapporteren

- Priyaa

dinsdag, 17 maart 2015

Vandaag voor de tweede keer bij Alwart mijn wimpers laten zetten. Het resultaat is fantastisch! Ik heb blonde wimpers dus zonder mascara ging ik de deur niet uit, met de extensions is mascara niet meer nodig :)
Ik heb zoveel leuke reacties, een aanrader voor iedereen!
Bedankt en I love wimpers too!

Rapporteren

- Sanny

maandag, 09 maart 2015

Ik heb al vele verschillende salons in Amsterdam bezocht voor wimperextensions maar Alwart is de beste! Sinds ik enkele maanden geleden Alwart heb ontdekt wil ik nooit meer ergens anders naartoe voor mijn wimperextensions! Ze geeft goed advies, duidelijke uitleg en is heel secuur.
Daarnaast is ze ook nog eens een super lieve en gezellig meid.

Rapporteren

- Leonie